Passend reisadvies

In ons onafhankelijk allround reisbureau, zijn de klantwensen gelukkig heel divers. Dit maakt ons werk afwisselend en interessant. Er worden ons, met het toenemen van de spanningen in de wereld, allerlei ingewikkelde vragen gesteld. Zo vraagt men onze mening over de veiligheid in Turkije. Tja, ieder maakt hierin een persoonlijke afweging. Wij houden ons aan het reisadvies van Ministerie van Buitenlandse zaken. Onze directeur Don Kaspers zegt hierover dit. Lees de column van Sylvia Witteman, zij geniet nu van een vakantie in Turkije. En heeft het over een Paradijselijk en uitgestorven Turkije. (De url doet het soms niet. Geen idee of dit beleid is van de Volkskrant. Google anders maar.)


Wij zijn een Club Med expert filiaal. Daarbij gaat onze service ver. Zo bezoeken veel van onze klanten, een Club Med als onderdeel van een rondreis. Of ze boeken het verblijf liever in combinatie met andere vluchten, dan de vluchten die standaard in het pakket van Club Med worden aangeboden. 

Onze service is op maat. De éne klant vindt het efficiënt om via een kort bericht ons het één en ander te laten organiseren. De ander komt gezellig langs. Waar de één wil dat we alleen de reis boeken, wenst de ander dat we al het werk uithanden nemen. Dit kan tegen een vergoeding. Zo kost bij ons stoelreservering 5 euro pp, naast de kosten die de airlines in rekening brengt. Er zijn veel mensen die dergelijke zaken het liefst zelf organiseren, en het bizar vinden dat we daar geld voor vragen, prima. Doe het vooral zelf. Er is een groeiende groep die om wat voor een reden dan ook (tijdbesparing is het meest genoemd) deze service wel waardeert. Eén stoelreservering, het inchecken, de evisum procedure, de transfers bijboeken etc wij regelen het graag voor je. Vraag naar de mogelijkheden: amsterdamb@vx.nl of 020-6734466. Of kom langs Beethovenstraat 21 Amsterdam.Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s