How lucky we are!

Het einde van 2015 is in zicht. We kunnen rustig stellen dat het een turbulent jaar was. Toch zijn er, ondanks alle onrust in de wereld, in ons filiaal meer reizen geboekt dan ooit. Dat is goed nieuws, ook omdat wij ervan overtuigd zijn dat reizen mensen op een positieve manier met elkaar in contact brengt.  

In 2015 is er een mooie groei op reizen naar Zuid-Amerika en Afrika. Landen als Argentinië, Brazilië, Peru en ook Zambia, Namibië en Botswana zijn door ons bezocht en worden nu vaker geboekt. Het is leuk om dergelijke reizen voor een diverse klantenkring te organiseren, voor complete families, gezinnen of avontuurlijke singels. Reizen op maat of in een juist in een groep, we bieden allerlei reizen aan.

Stedenreizen blijven populair. Onze Italië expert Ornella, ging in de herfstvakantie met haar gezin naar Venetië. Zij maakt de mooiste stedenreizen. De stad New York blijft booming. Het hele team is fan van New York. Zowel collega Doron als Natasja hebben nu beide een onvergetelijke helikoptervlucht boven Manhattan gemaakt.

Wintersporters kiezen vaker voor Scandinavië of sfeervolle boutique hotels of chalets. Collega Lieke is in Fins Lapland geweest, heel bijzonder!

Dit voorjaar ging Lieke naar Thailand, ze bezocht prachtige design hotels. Iris ontwikkelt zich tot een Cariben specialist. Zo kunnen we nog een hele tijd doorgaan. 

How lucky we are! Om droomreizen voor anderen te organiseren blijft een bijzonder vak. Het vak is er de afgelopen jaren een stuk complexer op geworden. En daardoor ook interessanter en uitdagender. Het is fijn dat een groter aantal mensen kiest voor het reisbureau. Mensen die zich liever laten inspireren door echte mensen. Ons advies is altijd persoonlijk en oprecht. Wij hopen in 2016 u te inspireren en uw reiswensen te organiseren. 

    
    
        
  

Hele fijne feestdagen en een gelukkig 2016! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s