Pleased to meet you!

Er is een nieuwkomer in de
Beethovenstraat! Untamed Travelling, zij zijn ruim 14 jaar geleden gestart als touroperator. Sinds kort hebben zij een extra werkruimte bij ons (op de Beethovenstraat 21) boven. 

Het is een bijzondere samenwerking. Waarbij we gebruik kunnen maken van elkaars expertise. Het unieke aanbod sluit goed aan bij de wensen van onze klanten. Reizen op maat samenstellen, helemaal naar uw wens, is wat wij al jaren doen. Hiervoor is een goed aanbod, en goede contacten met deskundige lokale agenten en  professionele gidsen van groot belang. Wij weten waar we de speciale kleinschalige accommodaties waar service en gastvrijheid vanzelfsprekend zijn kunnen vinden. Wie een bijzondere reiservaring in Afrika, Latijns-Amerika, Antarctica of Azië zoekt in bij ons aan het juiste adres. 

  

 
Wij willen u graag uitnodigen om kennis te komen maken op ons kantoor. Om de mogelijkheden te laten zien en u te inspireren. Uiteraard onder het genot van een drankje. Wij hebben daarvoor de perfecte gelegenheid gevonden; BE Classic op 19 september! Loopt u even bij ons binnen? Tot ziens!Zie ook hier 

 

   

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s