Goed reisadvies

Het ministerie van Buitenlandsezaken zoekt de aandacht. Reizigers moeten zich vooraf beter informeren over het reisadvies van de bestemming die ze willen gaan bezoeken. In het NOS journaal van 30 mei zien we hoe de app wordt gedemonstreerd aan reizigers. Goed reisadvies is belangrijk. Het filmpje op Schiphol is goed voor de promotie. En voorkomt hopelijk dat mensen in de problemen komen. 

We zien ook dat de reisorganisaties graag één Europees advies wensen. Op dit moment zijn de verschillen tussen reisadviezen (..belangen..) van de Europeesche landen te groot.

Ons reisadvies zit iets anders in elkaar. Niet dat wij het reisadvies van de overheid negeren, maar toch geven we soms een afwijkend advies. Een advies opmaat. Waarom? Omdat we bekijken de situatie :

1. Van de klant.

Reiservaring en reiswensen zijn zeer verschillend. De klant die bijv. 20 jaar voor Artsen zonder grenzen heeft gewerkt, krijgt een ander advies dan de klant die vooral gewend is om in luxe resorts te verblijven.

2 De specifieke locale situatie.

De algemene websites en nieuwsbronnen zijn bedoeld voor een groot publiek. Uitspraken zijn erg algemeen. Via onze locale contacten of klanten die het betreffende gebied net hebben bezocht, weten we meer.

Ons reisadvies is altijd een advies op maat. Goed reisadvies geven kost tijd. Daarom werken wij op afspraak. Welkom!

      

Naast het “algemene onafhankelijke” reisbureau op de @beethovenstraat 21 hebben wij boven ook nog een prachtige etage. Hier zit ons succesvolle “geheime wapen”. Specialisatie en inspiratie over verre maatwerkreizen. Uitsluitend op afspraak te bezoeken.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s