De populairste reisbestemming

Klanten vragen ons vaak wat is op dit moment een populaire bestemming. Deze vraag is altijd lastig te beantwoorden, wij verkopen de hele wereld…. Onze klanten zoeken bijzondere bestemmingen, vermijden het liefst de massabestemmingen. Wij boeken naast het reguliere aanbod vooral veel reizen op maat, zoals een bijzondere kleinschalige cruise door de Amazone gecombineerd met een individuele rondreis, een treinreis door de USA of een zelfdrive (!) door Japan. 

We hebben de afgelopen maanden wel opvallend veel prachtige reizen naar Afrika geboekt. Een paar Afrika tips:

Sowieso is Botswana een echte safari bestemming. De activiteiten zijn zeer gevarieerd per plaats. 

Begin (of eindig de reis) met een verblijf aan de Victoria Watervallen: de interactie met de olifanten een een tal van avontuurlijke activiteiten rondom het spektakel van de watervallen. Onvergetelijk. 

Of de combinatie Zambia & Malawi hier kunnen we nog meer variatie in de reis steken – hier komen zowel safari – avontuur – cultuur – natuur en strand.
Onze voorkeur gaat uit naar kleinschalige comfortabele lodges, deze moet je maanden vooraf (voor de kerstvakantie een jaar vooraf..) boeken.
Heeft u mooie reisplannen voor aankomende winter of 2016? Graag zien wij uw aanvraag tegemoet, zodat wij voor u een passend reisvoorstel kunnen maken. 

Wilt met ons brainstormen over uw ideale reis, maak een afspraak 020-6734466 of amsterdamb@vx.nl Het eerste half uur is ons advies gratis. Daarna worden er offertekosten in rekening gebracht. Bij een daadwerkelijke boeking komen die te vervallen.

   
 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s