Plogt u weer even mee? Alentejo, fietsroutes, Artzuid…..

Ruim een jaar geleden was daar het fenomeen ploggen, ofwel het fotoblog. Wij deden natuurlijk ook mee, zie hier.  Hier een fotoverslag met een reistip!

IMG_9473

Wat doen we vandaag aan? Hup geen tijd te verliezen, om 09.00 gaat het filiaal open!

Het sneeuwklokje jippie! Het symbool voor hoop, (opnieuw) ontwaken en lenteverwachting. We want more!

Van Amsterdam Oudwest naar Zuid. De mooiste fietsroute van Nederland. Met iedere dag een verrassing, vandaag sneeuwklokjes jippie! Het symbool voor hoop, (opnieuw) ontwaken en lenteverwachting. We want more!

Doron neemt de fietsroute langs het Roelof Hartplein. Zij komt binnen met een smile, dankzij deze  smileys

Doron komt ook uit west, zij volgt een snelle fietsroute, langs oa het Roelof Hartplein. Iedere dag komt ze binnen met een smile, dankzij deze smileys

IMG_9504-0IMG_9501-0IMG_9502-0IMG_9497-0

We beginnen deze week met een interessante presentatie over de Alentejo te Portugal.  (Voor een kort reisverslag zie hier ) Vandaag ontvangen wij zes mensen uit dit glooiende gebied. We krijgen een paar parels uit de Alentejo te zien:

– Convento do Espinheiro

– Troia Design Hotel

– Água D’Alte

– Casa dos Castelejos

– Horta da Moura

– Landescape Walks

Noordelijke Alentejo

Reistip: Een bezoek aan Lissabon in combinatie met Évora, de grootste stad van de Alentejo, met een indrukwekkende hoeveelheid aan historische gebouwen. De stad is omringt met een Romeinse muur. Évora is een stad waarin je prima een paar dagen rond kunt dwalen en steeds nieuwe dingen ontdekt. Vervolgens nog een paar dagen aan het mooie strand bij Troja en je heb een heerlijke rondreis. Wij maken natuurlijk graag een passend voorstel.

De Beethovenstraat

Tijd voor een wandeling door de Beethovenstraat. Goed nieuws: boekhandel van Rossum gaat tegen de stroom in: uitbreiden! IMG_9434-0

Klanten waarderen vooral de ouderwetse Service met een hoofdletter in de Beethovenstraat. Verder organiseren wij veel leuke events zoals: proeverijtjes, presentaties, pop ups en culturele activiteiten. Be surprised… you’re invited! Op 7 maart zetten we de bloemetjes en bijtjes buiten! Wat we gaan doen? Kom maar langs, komt dat zien…pop up galery…. !

269659_1917049365715_1226426265_31694221_509396_s

IMG_9439

Kijk mijn sjaal, zo leuk matchen met de hyacinten:-)

IMG_9320Regenerator van Marina Abramović, staat vlak naast ons filiaal. Het is niet alleen een sculptuur om naar te kijken. Het is ook een zitbank met speciale krachten! Regenereert allen! Tip:

Vanaf 22 mei is er weer de sculpturen route Art Zuid in de Beethovenbuurt, gaan! (Dubbel klik op de foto hierboven voor meer informatie.) Zoals velen ben ik een fan van Abramović, oa. hierom  Van Abramović maken we, zo een sprongetje naar New York …:-)

We love New York!

We love New York!

Een reisverslag over New York volgt later! Houd dit blog in de gaten! Boekingen New York gaan voor:-)
IMG_9372 IMG_9488
Na een drukke dag, vol meivakanties, zomer- en kerstvakanties, is het heerlijk om even stukje door Amsterdam te fietsen.
Collega Natasja maakt iedere dag een minicruise met het pondje van/naar Zuid naar Noord.
Wie van ons heeft nu echt de allérmooiste fietsroute, zegt u het maar…?

IMG_9535-0

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s