Zomertijd op het Reisbureau.

Werken op een reisbureau in de zomer is ieder jaar weer een bijzondere ervaring. Een periode van keihard werken.

Vele klanten worden uitgezwaaid. Alles is geregeld en gecontroleerd. Een laatste bericht naar de accommodatie, de luchtvaartmaatschappij etc. om de speciale wensen van de klanten door te geven. De reisbescheiden zijn in orde. Er is ingecheckt. De klant kan vertrekken, ons aandeel in deze reis zit er grotendeels op.

“Dàààg een goede, reis!”

In 99,9% van de gevallen is dit ook een goede reis. In uitzonderlijke gevallen gaat er wel eens iets mis. De oorzaken zijn heel divers, daar kan ik in een tiental blogs of een boek mee vullen, wie weet zal ik er ooit eens dieper op in gaan. Voor nu mag u uw fantasie de vrije loop laten gaan. En ja de werkelijkheid is soms nog veel erger, triester dan we kunnen bedenken…. Maar ook op dit gebied zijn wij inmiddels, soms veel meer dan wenselijk, ervaringsdeskundige.
It’s part of the job.

Welkom thuis!

Vrijwel alle klanten ontvangen een kaart en worden door ons gebeld. Sommige klanten komen langs, of we gaan met ze lunchen of borrelen.
Goede feedback is heel belangrijk voor ons, hier wordt heel veel tijd in geïnvesteerd. De mooiste reisverhalen krijgen we te horen. Zo ontzettend leuk om te doen! We ontvangen bijzondere reistips de we met het team bespreken en vervolgens opslaan in onze super-geheime-alleen-voor-onze-klanten-bestand.

Ondertussen ronden we kerstvakantie boekingen af (de meeste intercontinentale vluchten zijn voor een “normaal” tarief al vol geboekt.) Zetten we wintersportreizen in optie, zodat we de klanten (die hebben aangegeven, dat ze dat willen!) een voorstel kunnen bieden. Meivakanties idem.

Nog leuker zijn de reisplannen die door ons voor de klant worden gemaakt. Aan de hand van onze eigen (studie-)reiservaring en de feedback die we ontvangen kunnen er nieuwe reisvoorstellen voor trouwe klanten worden gemaakt. Deze klanten ontvangen, zonder dat hier een woord over gesproken is, een prachtig voorstel op de mail. Reisplannen voor een jaar later, zomer 2015!

Dit komt u misschien heel brutaal of opdringerig over, onze klanten, waarderen dit enorm. Ze zijn super druk met hun carrière, gezin, sport, vrienden en familie. Een reisbureau die werk uit handen neemt, daar is meer en meer behoefte aan!;-)
20140801-102822-37702230.jpg

20140801-122549-44749356.jpg

20140801-122552-44752092.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s